Kaiken metsästystä varten

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaiken metsästystä varten

herään todella aikaisin, pukeudun lämpimiin vaatteisiin, keitän kahvia termospulloon ja teen paistettuja munavoileipiä. Istua metsässä aivan hiljaisella ja rauhallisella aukiolla ja syödä aamiaista samalla kuin aurinko hitaasti nousee, on minulle maaginen tunne. Itse metsästys on tietysti jännittävää ja kaipaan koko vuoden tätä tiettyä vuodenaikaa, mutta se aamiaishetki on todella mahtava. Joka tapauksessa, erän aamun jälkeen hieman kylmemmässä ja kosteammassa säässä huomasin, että uskolliset vanhat metsästysvaatteeni eivät enää täyttäneet vaatimuksensa.

Kerrospukeutuma on paras tapa pukeutua

Juttelin vähän metsästysvaatteista muiden kanssa porukassa ja melkein kaikki olivat ostaneet vaatteensa https://www.jahtielama.fi/ sivustolta ja olivat näihin supertyytyväisiä. Joten se on juuri mitä olen itse just tehnyt. Metsästyksessä on tärkeää pukeutua hyvin, jotta pärjäät monia tunteja ulkona riippumatta siitä, istutko pitkään passissa vai jos vaellat metsässä. On aina hyvä käyttää alusvaatteita, jotka auttavat kuljettamaan kehon kosteuden pois. Tämän lisäksi käytän aina fleecepuseroa, joka hieman lämpimällä ilmalla toimii aivan mainiosti takkina parin tunnin kuluttua. Kylmempinä päivinä taas se toimii täydellisesti välikerroksena.

Sivusto, jossa on kaikki mitä tarvitset

Tietenkin tarvitset myös metsästyspuvun, joka on vettä hylkivä. Viimeisenä mutta sen tärkeämpänä, saappaissa pari todella hyviä villasukkia sekä lakki ja hanskat. Jos nämä ovat hyvälaatuiset, voit olla varma, että säästä riippumatta kestät useita tunteja metsässä ilman että palellut ja kostut. Nyt kun olen ostanut kaiken yllä mainituista, on erittäin mukava ottaa nämä käyttöön toivottavasti jo viikonlopun metsästyspassilla. Olen todella positiivisesti vaikuttunut https://www.jahtielama.fi/-valikoimasta, joten jos olet etsimässä uusia ja hyviä metsästysvaatteita, voin suositella, että käyt kurkkaamassa heidän nettisivustoa.